| Info Loker | Lowongan Kerja Internship Culinary Hot Kitchen Bali Grand Hyatt Bali |
| Posting | 5 Juli 2025 |
| Perusahaan | Grand Hyatt Bali |
| Kota | Bali |
Info Terbaru Lowongan Kerja INTERNSHIP CULINARY HOT KITCHEN Bali Januari 2026 di Grand Hyatt Bali. Selamat Siang untuk agan yang sedang mencari pekerjaan. Semoga tidak berhenti untuk mencari pekerjaan yang pas dengan keinginan Anda. Memang kadang mencari pekerjaan yang pas sangatlah tidak gampang di tahun 2026 ini. Pada kesempatan ini admin akan memberikan info Lowongan Kerja INTERNSHIP CULINARY HOT KITCHEN Bali Januari 2026 di Grand Hyatt Bali. Berikut ini info lebih lengkap mengenai Lowongan Kerja INTERNSHIP CULINARY HOT KITCHEN Bali Januari 2026 Grand Hyatt Bali.
Berikut ini adalah deskripsi kerja yang harus Anda penuhi untuk mengisi Lowongan Kerja INTERNSHIP CULINARY HOT KITCHEN Bali Januari 2026 Grand Hyatt Bali yang dibuka pada bulan Januari 2026 ini:
Summary
Ignite your culinary passion in the heart of the kitchen with a Hot Kitchen Internship at Grand Hyatt Bali! As a Culinary Intern in the Hot Kitchen, you’ll work closely with our professional chefs to prepare a wide variety of international and local dishes, from sizzling stir-fries and rich sauces to perfectly grilled meats and comforting soups.
Your main mission? To help create distinctive culinary experiences that delight every guest. You’ll learn essential kitchen techniques, how to work cleanly and efficiently, and how to bring flavours to life while operating in a real 5-star hotel environment. You’ll also get involved in food preparation, station setup, cooking, plating, and maintaining hygiene standards—all while experiencing the rhythm and excitement of a live kitchen.
This internship offers an excellent opportunity to grow your confidence, refine your cooking skills, and be part of a passionate and supportive culinary team. You’ll enjoy a personalised learning journey guided by your mentor (Learning & Development Manager), coach (Hot Kitchen Chef), and buddy (your kitchen teammates). You’ll also participate in employee activities, volunteering events, special kitchen projects, and employee clubs, among many other exciting learning opportunities!
Qualifications
Hanya kandidat yang memenuhi ketentuan di atas yang akan dipanggil untuk melakukan interview. Untuk itu jika Anda berminat dan memenuhi pelamar Lowongan Kerja INTERNSHIP CULINARY HOT KITCHEN Bali Januari 2026 Grand Hyatt Bali di atas, silahkan kirimkan lamaran Anda sebelum closing date.
Demikian informasi Lowongan Kerja INTERNSHIP CULINARY HOT KITCHEN Bali Januari 2026 Grand Hyatt Bali yang dapat kami sampaikan. Semoga info lowongan kerja hari ini membantu Anda sekalian yang sedang mencari pekerjaan. Jika Info lowongan kerja di atas tidak cocok dengan impian Anda, tidak ada salahnya untuk membaca informasi lowongan kerja lainnya di bawah ini. Akhir kata kami ucapkan kam sia sudah mengunjungi website ini, jangan lupa untuk membagikan informasi bermanfaat ini melalui facebook. Selamat mencari kerja dan berkarya!
Jika sahabat berminat melamar Lowongan Kerja INTERNSHIP CULINARY HOT KITCHEN Bali Januari 2026 Grand Hyatt Bali, segera siapkan berkas lamaran dan dokumen yang dipersyaratkan untuk mengisi Lowongan Kerja INTERNSHIP CULINARY HOT KITCHEN Bali Januari 2026 Grand Hyatt Bali tersebut. Silakan klik tombol "Kirim Lamaran" di bawah ini.
Requirements: Holds a Bachelor’s degree in Engineering, Management, or an equivalent field Has experience in preparing general project management reports and/or providing supervision to previous
Kualifikasi: Pendidikan minimal SMA/SMK sederajat Freshgraduate Laki-laki/Perempuan usia maksimal usia 30 tahun Teliti, jujur, loyal dan tanggung jawab Mampu bekerja secara individu dan kelompok Bersedia
Requirements Bachelor’s degree (S1 or equivalent) in a relevant discipline. Minimum of 15 years of relevant work experience, including at least 7 years in construction,
Requirements: Holds a Bachelor’s degree (S1 or equivalent) in a relevant discipline. Has a minimum of seven (7) years of relevant work experience, including at
Requirements: IMCA or IDCI Air Diving Supervisor with valid membership, and proven experience in Oil & Gas diving operations. Minimum of 10 years of offshore